FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met die club om plaats twee’

Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat Feyenoord kan overwinteren in de Champions league. In zijn ogen moeten ze de strijd aan gaan met Lazio Roma om plaats twee in de poule.

Dat vertelt de journalist in een videofragment van Voetbal International. “Ik vind het een leuke poule”, begint hij. “En ik dacht: weer Rome.” De clubwatcher stelt dat Feyenoord wellicht kan gaan strijden om plek twee met diezelfde Italianen.

“Dat is wel heel erg vooruit kijken, maar wanneer Feyenoord bijvoorbeeld zijn punten pakt tegen Celtic is dat mogelijk. Die lijken de minste ploeg, zeker ook gekeken naar het Schotse voetbal. Atlético Madrid lijkt een brug te ver, maar Lazio.. Daar hebben ze thuis ook van gewonnen. Ze zijn in ieder geval heel competitief.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *