FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-vertrekker: ‘Prima dat het zo is gelopen’

Denzel Hall speelt sinds deze zomer voor SC Heerenveen. Hij verruilde Feyenoord voor een nieuw avontuur in Friesland waar hij een contract ondertekende voor vier seizoenen. Bij Soccernews vragen ze zich af: waar komt de naam ‘Denzel’ vandaan?

“Die naam heeft mijn moeder bedacht”, zegt Hall tegen Soccernews. “Ik denk dat ze veel naar films van Denzel Washington (acteur, red.) heeft gekeken. Ik denk dat het daar vandaan is gekomen eigenlijk.” Wanneer kreeg Hall voor het eerst te horen dat Heerenveen hem wilde hebben. “Tegen het einde van het seizoen kreeg ik bij ADO Den Haag al te horen dat SC Heerenveen interesse toonde.”

De verdediger vervolgt: “Het duurde uiteindelijk best wel lang, omdat Milan van Ewijk daar nog moest vertrekken. Toen hij weg was, kwamen ze pas concreet. Ik was gelijk tevreden. Voor mij is Heerenveen een goede plek waar ik me, na ADO, goed kan ontwikkelen. Tot nu toe lukt dat wel denk ik.”

“De Keuken Kampioen Divisie is gewoon een ander niveau dan de Eredivisie”, gaat Hall verder. “Ik denk dat het voor mij prima is dat het zo is gelopen. Ik ben blij met hoe het nu gaat.”

Voor Hall was het wel even wennen, van Rotterdam en Den Haag, naar wonen in Heerenveen. “Het is een heel andere wereld hier. Op zondags gaan de winkels ook om zes uur dicht, dus dat was wel even wennen. Voor de rest is het prima, ik heb mijn eigen huisje. Het leven is hier goed”, aldus Denzel Hall.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *