FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-aanwinst: ‘In die wedstrijd gaan we maximaal tegen elkaar strijden’

Luka Ivanusec maakte onlangs de overstap van Dinamo Zagreb naar Feyenoord. En de Kroatische aanvaller heeft het in Rotterdam prima naar zijn zin.

“Het begon heel goed, het is een groot verschil met de Kroatische competitie. Ik ben tevreden, het is aan mij om daar verder mee door te gaan. Het is een stap omhoog”, vertelt de 24-jarige Ivanusec aan Tportal.

Hij gaat verder: “Hoe er gewerkt en getraind wordt, de organisatie van de club, sommige dingen zijn compleet nieuw. Het doel is om het goed te doen in de Champions League en om de landstitel te prolongeren.”

Op zondag 24 september gaat Ivanusec met Feyenoord op bezoek bij Ajax. In Amsterdam speelt zijn oud-ploeggenoot Josip Sutalo. “Ja, De Klassieker komt eraan. Hier en daar maken we wat grappen over en weer. Natuurlijk zijn we dikke vrienden, maar in die wedstrijd gaan we maximaal tegen elkaar strijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *