FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan ongekende winst opstrijken’

Feyenoord kan in de toekomst een flinke transfersom verwachten voor middenvelder Mats Wieffer. Volgens het Italiaanse medium Il Corriere dello Sport zouden de Rotterdammers een bedrag van 25 miljoen euro in het hoofd hebben.

Hij is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord. In de zomer van 2022 werd de middenvelder nog voor zo’n 575.000 euro opgepikt bij Excelsior, maar na zijn imposante ontwikkeling is diens marktwaarde flink gestegen. Zijn huidige werkgever denkt nu dus een gigantische winst te kunnen opstrijken door 25 miljoen euro te verlangen.

De Italiaanse sportkrant schrijft dat SS Lazio momenteel in de race is voor Wieffer. De Romeinen waren eerder deze zomer al in de race, maar mede vanwege het standpunt van Feyenoord en de Oranje-international resulteerde dat niet in een doorbraak. Voor 2024 is hij opnieuw een topdoelwit.

Wieffer kwam in zijn eerste maanden bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe, maar dit jaar beleefde hij zijn doorbraak. De middenvelder had een belangrijk aandeel in het kampioenschap en speelde zich zelfs in het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *