FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op 24-jarige speler van Rode Ster Belgrado’

Feyenoord heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de 24-jarige aanvallende middenvelder Egor Prutsev die in Servie speelt voor Rode Ster Belgrado. Hier maken Italiaanse media vandaag melding van.

Naar verluidt staat hij in de belangstelling van verschillende clubs. Het Italiaanse AS Roma zou een oogje hebben laten vallen op de middenvelder, die momenteel op huurbasis speelt voor NK Celje. Hij maakte indruk in de voorrondes van de Conference League.

Prutsev heeft de Servische en Russische nationaliteit. Hij is jeugdinternational van Rusland, waardoor zijn eventuele komst naar Feyenoord mogelijk beladen is. Bij het Servische Rode Ster Belgrado speelde hij vooralsnog slechts elf wedstrijden in de hoofdmacht.

Feyenoord is naar verluidt al langer geïnteresseerd in Prutsev. Zijn contract in Belgrado loopt nog door tot de zomer van 2024. Naar verluidt hangt er momenteel een prijskaartje van zo’n drie miljoen euro om zijn nek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *