FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan miljoenenmiskoop alsnog slijten’

Javairô Dilrosun kan Feyenoord op korte termijn nog gaan verlaten. Het Turkse Istanbul Basaksehir wil hem namelijk overnemen van de Rotterdammers. Hier maakt het medium Turkse Sports Digitale melding van.

Naar verluidt heeft Basaksehir de onderhandelingen met Feyenoord geopend. De landskampioen haalde Dilrosun vorig jaar nog voor zo’n vier miljoen euro naar De Kuip, maar al snel namen de speelminuten van de aanvaller af. Details over een mogelijke transfer zijn nog niet bekend. Zo is het ook niet duidelijk welke vraagprijs Feyenoord hanteert.

Als Basaksehir daadwerkelijk aan de haal wil gaan met Dilrosun, dan zal het wel vaart moeten maken. Van vrijdag- op zaterdagnacht sluit de transfermarkt namelijk in Turkije, terwijl de geboren Amsterdammer nog drie jaar contract heeft bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *