FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke tegenslag voor Feyenoord in de Champions League’

Slecht nieuws voor Feyenoord in het Champions League-treffen tegen Celtic van aankomende week. De Rotterdammers moeten het namelijk doen zonder de spitsen Santiago Gimenez en Ayase Ueda.

Feyenoord had zijn zaakjes namelijk nog wel zo goed op orde, schrijft ook De Telegraaf: “De transferzomer werd geroemd, trainer Arne Slot en directeur Dennis te Kloese verrichtten samen met de scouting voor Feyenoord-begrippen een klein wonder. Slimme, niet al te dure aankopen en alles gericht op een loodzwaar seizoen. En toch gaat het dan pal voor de start van de Champions League nog mis.”

Nou ja, mis, mis… Dat Giménez niet van de partij zou zijn tegen Celtic wist men in Rotterdam-Zuid natuurlijk al. “Maar dan ook nog de vervanger niet kunnen inzetten – de Japanner Ayase Ueda was met negen miljoen euro de duurste aankoop van het jaar – komt hard aan bij de technische staf en de spelers. Ueda is met een lastige spierblessure teruggekeerd van een wedstrijd met het Japanse elftal en kan met geen mogelijkheid in een handvol dagen worden opgelapt om komende woensdag tegen Celtic aan te treden in de eerste groepswedstrijd van de Champions League.”

De aanvaller is zelfs ‘enkele weken’ niet beschikbaar, heeft de medische staf in De Kuip inmiddels meegedeeld aan Slot… “Aanvankelijk hoopte men nog dat de schade zou meevallen. Ueda had een sterk optreden tegen Duitsland, dat met 4-1 kapot werd gespeeld. De Japanner nam zelf een van de vier goals voor zijn rekening, maar voelde wel direct aan dat het fout zat in zijn been. Hij besloot direct terug te keren naar Rotterdam om daar te worden behandeld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *