FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax-speler werd eerder aangeboden bij Feyenoord’

Sivert Mannsverk maakte deze zomer voor zes miljoen euro de overstap van Molde FK naar Ajax. Clubwatcher Mike Verweij onthult nu dat de middenvelder eerder werd aangeboden aan Feyenoord, maar de Rotterdammers besloten om geen actie te ondernemen.

In de podcast Kick Off van De Telegraaf gaat Verweij in op de bedragen die Ajax afgelopen zomer uitgaf. “Ik heb wel het gevoel dat er voor echt heel veel spelers die gehaald zijn overbetaald is”, aldus de clubwatcher van de Amsterdammers.

Mannsverk is daar een voorbeeld van: “Nog geen anderhalf jaar geleden werd hij bij Feyenoord aangeboden voor 1,5 miljoen,” onthult Verweij. “Als je bij zo’n twaalftal spelers twee of drie miljoen te veel betaalt”, berekent de journalist dat Ajax mogelijk tientallen miljoenen te veel heeft uitgegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *