FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die gastjes kijken of er niets fout is bij Feyenoord’

Voormalig voetballer en huidig analist Willem van Hanegem ergert zich aan de journalisten in de voetballerij. In zijn ogen zijn ze namelijk allemaal te veel Ajax-georienteerd.

“Wat mij opvalt als ik naar een zender zit te kijken, dat daar van die gastjes zitten die kijken of er niet iets fout is bij Feyenoord. Je merkt dat gewoon en dat irriteert. Dan merk je dat het Ajax-gezind is. Dat is meestal bij journalisten. Tachtig procent is voor Ajax, denk ik”, stelt hij in de podcast Willem en Wessel van het Algemeen Dagblad.

De oud-voetballer vervolgt: “Afgelopen week zag ik ook weer iemand, die begint alleen maar over Feyenoord. Dat het niet goed zo is. Dan denk ik: Daar heb je weer zo’n huilebalk. Wij hebben toch ook niet zitten huilen toen Ajax geweldig speelde?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *