FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Daar willen we Feyenoord problemen bezorgen’

Vanavond speelt Feyenoord in eigen huis in de Champions League tegen het Schotse Celtic. Trainer Brendan Rodgers is voornemens om verder te borduren op het aanvallende spel van voorganger Ante Postecoglou. Laatstgenoemde vertrok deze zomer naar Tottenham Hotspur.

“Ook op dit niveau willen we onze eigen DNA laten zien”, zo vertelt Rodgers op een persconferentie. “We moeten agressief zijn als we aanvallen en collectief wilskrachtig zijn als we verdedigen. Hier in De Kuip zullen we bij tijd en wijle onder druk komen te staan.”

“Maar als we zelf de bal hebben, willen we Feyenoord problemen bezorgen. Onze fans kunnen verwachten dat we elke wedstrijd zullen knokken.” Vorig seizoen werd Celtic met twee punten laatste in zijn groepsfase. “Voor ons is het een succes als we na de kerst nog in Europa spelen. In welke competitie dan ook. In deze groep is alles mogelijk”, aldus Rodgers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *