FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot kiest voor deze flitser in de punt van de aanval’

Feyenoord speelt vanavond in de eigen Kuip tegen het Schotse Celtic. Vraag is wie Santiago Gimenez gaat opvolgen in de punt van de aanval. De Mexicaan is namelijk de eerste twee Champions League-duels geschorst vanwege een eerder opgelopen rode kaart.

De fansite FR-fans.nl spreekt hardop de verwachting uit dat Slot gaat kiezen voor Igor Paixão in de punt van de aanval. Yankuba Minteh wordt gepositioneerd op de rechtsbuitenpositie en de aanval wordt compleet gemaakt door de imponerende nieuweling Luka Ivanušec. Hieronder de volledige opstelling.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Minteh, Paixão, Ivanušec.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *