FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt Ajax dan honderd procent’

Volgens Michiel Kramer is Feyenoord zondag in ‘De Klassieker’ tegen Ajax de favoriet voor de winst. Maar desondanks vindt hij niet dat ze de Amsterdammers moeten onderschatten.

De Rotterdammers beleefden een stroeve seizoenstart, waarin het gelijkspeelde tegen zowel Fortuna Sittard als stadsgenoot Sparta. Vervolgens kwam de ploeg van Arne Slot echter in vorm. De afgelopen weken kreeg Feyenoord het voor elkaar om te winnen van Almere City (6-1), FC Utrecht (1-5) en sc Heerenveen (6-1).

Ajax slaagde er juist al wekenlang niet meer in om de drie punten mee te nemen. In de Eredivisie begon het met een 2-2 gelijkspel tegen Excelsior, waarna duels met Fortuna Sittard (0-0) en FC Twente (3-1 nederlaag) volgden. Daartussenin had het team van Maurice Steijn het eveneens moeilijk in de Europa League.

Voorspelling van Kramer voor De Klassieker
Het maakt dat Feyenoord de lichte favoriet is, al heeft de club het historisch gezien lastig in de Johan Cruijff ArenA. Waar het afgelopen seizoen wist te winnen, was dit daarvoor al jarenlang niet meer voorgekomen. Volgens Kamer maakt Feyenoord zondagmiddag een goede kans om het resultaat van vorig voetbaljaar opnieuw te behalen.

“De voorste vier van Ajax, dat zijn ook geen koekenbakkers. Die kunnen ook wel voetballen. Die kunnen ook uit het niets een kans creëren. Alleen denk ik gewoon dat Feyenoord als team veel verder is dan Ajax. Als ze brengen wat ze de afgelopen weken hebben gedaan, gaat Feyenoord honderd procent die wedstrijd winnen”, aldus de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *