FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Journalist geeft ‘goedkope’ Arne Slot een flinke veeg uit de pan’

Sportjournalist Valentijn Driessen heeft een tik uitgedeeld aan Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij vindt namelijk dat de oefenmeester zich vreselijk heeft aangesteld over het uitspelen van ‘De Klassieker’ dat in zijn ogen competitievervalsing was.

“Slot ging ook wel weer erg ver”, trok Driessen meteen fel van leer in de Kick-Off-podcast van de ochtendkrant. “Hij zocht het in van alles en nog wat. Uiteindelijk was zelfs de catering van Ajax een van de vormen van competitievervalsing. Want als ze later hadden gespeeld in de ArenA had Ajax wel zijn eigen catering en hij niet. Kom op jongens, waar gaat het over. Echt waar.”

Volgens Driessen had Slot meer nuchter moeten blijven, wat hij normaal gesproken juist wél is. “Het is echt geen rocket science dat voetbal, maar dat maakt hij er wel van. Aan de ene kant is het ook vermakelijk, maar aan de andere kant is het zó goedkoop en zó makkelijk om doorheen te prikken”, waren de opvallend harde woorden van Driessen aan het adres van Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *