FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Michiel Kramer genoot van Feyenoord in de ArenA’

Vanavond staat de wedstrijd tussen RKC en Ajax op het programma. En voor Michiel Kramer het moment om de Amsterdammers een extra tikkie te geven. De 34-jarige spits is er in ieder geval klaar voor.

Hij keek al met ‘veel plezier’ naar De Klassieker, waarin Ajax werd afgedroogd door zijn oude club Feyenoord. “Als Feyenoord wint van Ajax, op deze manier, in de Arena… ja, dan kan ik daar alleen maar van genieten”, is hij eerlijk in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Maar niet alleen de Rotterdammers zien momenteel kansen tegen Ajax. FC Volendam baalde stevig dat het Eredivisie-duel met de Amsterdammers verplaatst werd en ook RKC slijpt de messen. De Waalwijkers staan momenteel dertiende in de Eredivisie. Dat is één plek hoger dan de geplaagde ploeg van Maurice Steijn. “Het vertrouwen ontbreekt en er is onrust”, analyseert Kramer. “Daarom speelde Volendam natuurlijk ook liever nu tegen ze. Maar het is en blijft Ajax. Wij zullen alles moeten geven. Als we kunnen brengen wat we tegen Twente (1-0 zege, red.) lieten zien, kun je ook tegen een topclub resultaat halen. Dat is Ajax natuurlijk nog steeds. We gaan in ieder geval proberen ze nog een extra tikkie mee te geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *