FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gewaarschuwd: ‘Gaan niet de rode loper uitrollen’

Kenneth Vermeer kijkt met een glimlach naar de huidige staat van Feyenoord. In het verleden speelde de doelman meerdere seizoenen voor de Rotterdammers. Volgens hem ligt de lat nu hoger dan in zijn periode.

“Wat ze daar hebben neergezet, voetballend, dat klopte allemaal”, zag Vermeer. “Ook wanneer er andere jongens in komen. Maar ze hebben daar ook een trainer staan: die snapt het wel”, vertelt Vermeer in gesprek met De Telegraaf. Vlak voordat ik wegging, wilden we ook voetballen, maar niet het voetbal dat Feyenoord nu speelt. Wat ik nu zie, daar kan ik van genieten.

Vermeer noemt het voetbal onder Slot een ‘trendbreuk’. “Hard werken was altijd nummer één bij Feyenoord, maar nu is het een combinatie van. Er wordt arbeid geleverd, maar ook goed gevoetbald. Als een trainer een bepaalde visie heeft, gaat het publiek daar ook in mee. En het wordt alleen maar beter”, aldus de keeper.

Hij hoopt dat Feyenoord dit weekend punten verspeeld tegen zijn club PEC Zwolle. “Wij hebben een leuk ploegie en gaan niet de rode loper voor Feyenoord uitrollen. Van: kom maar hier, maak er 3-0 of 4-0 van en ga maar naar huis. Goed zo.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *