FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Oud Ajax en Feyenoord-speler wees Chelsea af’

Voormalig voetballer John Goossens had in het verleden de kans om een contract te tekenen bij het Engelse Chelsea. Toch koos de middenvelder ervoor om in Nederland te blijven spelen. Dit omdat hij een duidelijk doel voor ogen had.

Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en na een goed jeugdtoernooi met het Nederlands elftal zette hij zichzelf op de kaart. Chelsea klopte na een goed toernooi op de deur, maar kreeg nul op rekest. “Ik stond er vanaf het eerste moment niet voor open. Ik heb de aanbieding eerlijk gezegd niet eens gezien. Ik had één doel en dat was bij Ajax 1 terechtkomen”, vertelt Goossens in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur.

“Ik ben ook wel een familieman en ik hecht daar heel veel waarde aan. Ik woonde thuis en zat in een veilige omgeving. Je leven verandert compleet bij zo’n stap. Ik zag het gewoon niet zitten”, aldus Goossens, die later ook nog 34 wedstrijden in het Feyenoord-shirt zou spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *