FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat fraaie slag en bereikt akkoord’

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Gijvaj Zechiël over een nieuw contract. Donderdag zullen beide partijen hun krabbel zetten onder een nieuwe verbintenis. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

De verbintenis voor Zechiël zal minstens tot medio 2028 gaan duren. Nadat hij de afgelopen maanden een goede indruk achterliet op trainer Arne Slot, en ook al mocht debuteren voor de hoofdmacht van Feyenoord, wacht nu een volgende beloning.

Samen met Leo Sauer maakte Zechiël afgelopen zomer de overstap naar het eerste. “Die jongens doen het uitstekend en zijn competitief aan onze andere negentien spelers. Ze hebben het dusdanig goed gedaan dat wij ze de ruimte willen geven om zich te ontwikkelen”, zei Slot toen over hen.

Vervolgens mocht Zechiël eind augustus debuteren, tegen Almere City (6-1). Na afloop glunderde Zechiël op ESPN: “Hier droom je van, je officiële debuut. Het is gewoon geweldig. Ik heb veel dingen meegemaakt. Het was goed dat Lutsha (Geertruida, red.) naar me toe kwam. We hebben alleen maar lieve jongens in de groep, maar hij helpt me wel extra, ja. Dat het nu officieel is doet toch wel iets extra’s met me.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *