FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ze hebben onvoldoende kwaliteit, worden gewoon derde’

Sportjournalist Valentijn Driessen denkt dat AZ niet serieus zal meedoen voor het landskampioenschap. Volgens hem hebben ze daar simpelweg onvoldoende kwaliteit voor. De Alkmaarders wonnen afgelopen weekend met 1-2 van Ajax.

In de Telegraaf stelt Driessen dat AZ zichzelf enorm tekort heeft gedaan in Amsterdam. “AZ moet zich eigenlijk schamen dat ze in de Johan Cruijff ArenA niet met 1-7 winnen”, meent hij. Ajax kwam volgens de journalist weer dramatisch voor de dag. “AZ speelde het niet uit en had volgens mij niet door dat Ajax zoekende is en dat er totaal geen organisatie is. Er is geen kwaliteit. Het was niks, is niks en wordt ook niks.”

De Alkmaarders staan twee punten achter koploper PSV, maar Driessen ziet ze niet meedoen in een serieuze titelstrijd. “Ik geloof niet dat AZ dit de rest van het seizoen gaat volhouden. Ik denk dat PSV en Feyenoord gaan strijden om de titel en AZ gewoon derde wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *