FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord voert momenteel crisisoverleg’

Het eerste elftal van Feyenoord draait uitstekend maar bij de O21 van de Rotterdammers gaat een heel stuk minder. De beloftenploeg van trainer Melvin Boel kwakkelt op het moment namelijk enorm.

Feyenoord probeert de beloftenploeg richting de Keuken Kampioen Divisie te krijgen, maar vooralsnog wil dat totaal niet vlotten. Met slechts zes punten na vijf wedstrijden is de O21 slecht begonnen aan het seizoen. Afgelopen weekend werd er met 3-3 gelijkgespeeld tegen SC Cambuur, de hekkensluiter van de competitie.

Veelzeggend is dat Slot tijdens de interlandperiode geen spelers van O21 mee laat trainen met de hoofdmacht, terwijl Thijs Kraaijeveld en Nassim El Harmouz van de O18 dat wél mogen gaan doen. Een kraakhelder signaal. Spelers van Feyenoord O21 hebben in een crisisoverleg te horen gekregen dat het collectieve niveau flink omhoog moet, willen ze onder de aandacht komen van Arne Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *