FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord onderneemt poging om groot signaal af te geven’

Feyenoord onderneemt momenteel een poging om het contract van doelman Justin Bijlow open te breken en te verlengen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. De sterkhouder van de Rotterdammers heeft nog een verbintenis lopen tot medio 2025 bij ‘De Stadionclub’.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium is Feyenoord ‘vastberaden om Bijlow langer aan zich te binden en hem een cruciale rol te laten spelen in de toekomstige successen’. De onderhandelingen waren stopgezet vanwege de polsblessure van de achtvoudig international, maar nu zijn beide partijen weer in gesprek.

De landskampioen ziet een belangrijke schakel in Bijlow en het is de verwachting dat hij een nieuwe verbintenis zal gaan signeren. De Rotterdammers hopen daarmee ook een signaal af te geven naar de buitenwereld wat betreft de sportieve ambities.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *