FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord start gesprekken met nieuwe hoofdsponsor’

Feyenoord is opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor en is inmiddels de gesprekken gestart met ‘Port of Rotterdam‘. Volgens het fanmedium 1908 is dat één van de kandidaten om ‘Europarcs’ in het seizoen 2024/2025 te gaan opvolgen.

De gesprekken zouden momenteel in de beginfase zitten. Met een mogelijk hoofdsponsorschap zien zowel Feyenoord als Port of Rotterdamn kansen om hun merk, en positie in de markt, te versterken. Een samenwerking kan de lokale economie stimuleren en de stad op de kaart zetten. Een soortgelijk partnership heeft PSV al met Brainport Eindhoven.

Feyenoord voert momenteel gesprekken met meerdere partijen, al trekt die met Port of Rotterdam de meeste aandacht. Naar verluidt zijn de Rotterdammers op zoek naar een hoofdsponsor die zich voor zeker vier jaar wil binden. Dit wil Feyenoord om rust en continuïteit te waarborgen. Het is nog onduidelijk of Port of Rotterdam aan die specifieke wens wil voldoen.

Er wordt gezocht naar een hoofdsponsor die past bij de ambities en waarden van de club. Daarnaast richt Feyenoord zich op een bedrag van zeker acht miljoen euro per seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *