FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Clubs kunnen zich melden bij Feyenoord met vijftig miljoen’

Feyenoord zou een vraagprijs hanteren voor haar spits Santiago Gimenez van vijftig miljoen euro. Met dit nieuws pakt het Italiaanse medium La Repubblica uit. Internazionale houdt zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten en overwegen om toe te slaan voor de Mexicaanse goalgetter.

Naast Internazionale houden volgens La Repubblica ook onder meer Real Madrid, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund de verrichtingen van Giménez in het shirt van Feyneoord nauwlettend in de gaten. De Mexicaanse aanvaller was dit seizoen tot nu toe goed voor twaalf doelpunten in acht wedstrijden.

De top van Internazionale zou zeer gecharmeerd zijn van Giménez, die naar verluidt al geruime tijd in de gaten wordt gehouden door sportief directeur Piero Ausilio. De concurrentie is echter fors, zo klinkt het. Ook wordt er rekening mee gehouden dat Giménez binnenkort zomaar meer waard kan zijn dan de genoemde vijftig miljoen euro.

De club uit Milaan zou de afgelopen weken meerdere keren contact hebben gehad met het management van Giménez. De spits is de voorbije tijd ook in verband gebracht met clubs als Atlético Madrid, Arsenal en Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *