FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet geen zaken in januari’

Santiago Gimenez wordt momenteel gevolgd door een legio aan Europese topclubs. Zo houdt ook het Italiaanse Internazionale zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten. Volgens verschillende media hanteert Feyenoord een prijskaartje van vijftig miljoen euro voor haar sterkhouder.

Hij maakt al lange tijd een sterke indruk in Rotterdam-Zuid en dat is opgevallen bij de grote clubs. Naast Inter zouden ook onder meer Real Madrid, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur de Mexicaan op het verlanglijstje hebben. De huidige topscorer van de Eredivisie mag voor vijftig miljoen euro vertrekken uit De Kuip, maar Feyenoord wil niet meewerken aan een winterse transfer.

Inter zou naar verluidt al hebben aangeklopt in Rotterdam, maar Feyenoord wil pas volgende zomer zaken doen. Ook Gimenez is benaderd door de Italiaanse topclub, dat de komende maanden naar alle verwachtingen door zal gaan pakken voor de doelpuntenmachine.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *