FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Mexico-icoon: ‘Ben niet onder de indruk van Santiago Gimenez’

Cuauhtémoc Blanco, is niet overtuigt van de kwaliteiten van Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De voormalig aanvaller van de Mexicaanse ploeg ziet dat hij in vorm verkeert, maar wil vooralsnog niet te hard van stapel lopen.

Giménez scoorde in de eerste acht Eredivisiewedstrijden al twaalf doelpunten en gaf twee assist. Vorig seizoen was de Mexicaan goed voor vijftien doelpunten in de Nederlandse competitie en vond hij vijf keer het net in de Europa League. Blanco, 120-voudig international van Mexico, wordt niet warm van deze cijfers.

“Ik ga je één ding vertellen, met alle respect: je hebt het over Nederland… Dat is niet de Premier League”, begint de oud-voetballer bij FOX Sports Mexico. “We moeten realiseren dat de Eredivisie geen competitieve competitie in is Europa”, gaat Blanco verder.

Desondanks wordt Giménez, mede dankzij zijn voortreffelijke prestaties in de Eredivisie, gevolgd door vele Europese grootmachten. Eén van die geïnteresseerde clubs is Internazionale. I Nerazzurri zouden ‘betoverd zijn’ door de Feyenoord-spits. Volgens La Repubblica hanteren de Rotterdammers een vraagprijs van vijftig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *