FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig topspits: ‘Hij schrijft geschiedenis bij Feyenoord’

Voormalig topspits David Trezeguet heeft mooie woorden over voor Feyenoord-spits Santiago Gimenez. De oud-speler van o.a Juventus en het Franse nationale elftal houdt de Mexicaan namelijk nauwlettend in de gaten.

In gesprek met FOX Sports zegt de wereldkampioen van 1998 namelijk over Santi: “Hij is een zeer interessante speler die het bij Feyenoord erg goed doet. Nederland is altijd al een interessant land geweest voor Mexicanen, die slagen er daar altijd in om hun kwaliteiten te demonstreren, en deze jongen doet op aanzienlijke en prominente wijze. Hij heeft alles om nu en in de toekomst een hoofdrol in het voetbal te gaan spelen.”

Trezeguet denkt dan ook dat Giménez een grote toekomst tegemoet gaat: “Hij schrijft nu al geschiedenis met zijn doelpunten, wat voor een spits nou eenmaal het belangrijkste is. Hij begint zeker op de radar van grote clubs te verschijnen, ik denk dat zijn droom weleens werkelijkheid zou kunnen worden.”

Zelf was de Fransman actief als profvoetballer van 1994 tot 2014. Namens Juventus scoorde hij liefst 138 doelpunten in 245 wedstrijden en ook voor Frankrijk was hij belangrijk, met 34 goals in 71 interlands. Trezeguet won een WK (dat van 1998 dus) én een EK (dat van 2000), maar won ook vele andere prijzen, zoals twee keer de Scudetto met Juventus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *