FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Lovende woorden: ‘Feyenoorder kan het allerhoogste bereiken’

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem heeft lovende woorden over voor Quilindschy Hartman. De vleugelverdediger debuteerde afgelopen vrijdag voor Oranje tegen Frankrijk en maakte direct een doelpunt.

“Tijjani Reijnders en Quilindschy Hartman, daar heb ik van genoten tegen Frankrijk”, schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Die gasten hebben zich snel ontwikkeld. Die jongen is er pas bij gekomen toen Feyenoord de Conference League-finale al had gespeeld. Pas een kleine anderhalf jaar draait hij nu mee. Die gozer heeft heel veel in huis. Ja, voldoende om na Feyenoord bij een enorm grote club terecht te komen.”

“Vorig seizoen in de Klassieker tegen Ajax werd hij al snel naar de kant gehaald omdat hij op het randje balanceerde van een rode kaart”, gaat ‘de Kromme’ verder over de Feyenoorder. “Dat kun je nu bijna niet meer geloven. Zo stabiel, zo agressief in zijn spel, zoveel power om aan te vallen.”

“Kijk, spelers van Ajax worden altijd meteen bewierookt en daar de nieuwe Rijkaard, Bergkamp of Van Basten genoemd. Bij Feyenoord-spelers is dat veel minder. Maar Hartman, die kan echt het allerhoogste bereiken, zeker als hij in de komende vier wedstrijden in de Champions League en in de resterende interlands deze lijn weet door te trekken”, aldus Van Hanegem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *