FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Ik probeer nu van hem te stelen’

Ayase Ueda verruilde afgelopen zomer Cercle Brugge voor een nieuw avontuur bij Feyenoord. En daar is de Japanse spits zeer onder de indruk van zijn collega Santiago Giménez. Hij probeert het één en ander van hem af te kijken.

“Ik respecteer Santiago zeer”, vertelt Ueda aan Voetbal International. “Hij is topscorer in de Eredivisie en scoort aan de lopende band. Ik probeer nu van hem te stelen, daarmee bedoel ik dat ik let op hoe hij beweegt in de speelstijl van Feyenoord, welke wapens hij gebruikt. Santiago heeft veel dingen waaraan ik nog moet werken.”

“Door veel naar hem te kijken, probeer ik van hem te leren. Of we ook kunnen samenspelen? Ik ben gewend aan een systeem met twee spitsen, zo deden we dat bij mijn vorige club Kashima, terwijl ik in Brugge ook regelmatig als schaduwspits heb gespeeld”, aldus de Japanner.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *