FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transferwaardes van twee Feyenoorders gaan door het dak’

Het medium ‘Transfermarkt’ houdt de marktwaarde bij van alle voetballers in de wereld. Feyenoord pakt op het moment flink uit. Zo is er een flinke upgrade van een aantal spelers van de Rotterdammers.

Éen speler is nu minder waard dan voorheen: Javairo Dilrosun. De vleugelaanvaller heeft momenteel geen basisplek bij Arne Slot. Bij de vorige schatting in juni 2023 schatte Transfermarkt zijn waarde op een bedrag van 6 miljoen euro, nu is Dilrosun gedaald in waarde naar 4 miljoen euro.

De Mexicaanse spits Santiago Gimenez. Gimenez zou op dit moment 40 miljoen waard zijn. De spits die in bloedvorm verkeerd kreeg in juni een schatting 25 miljoen euro. Bij zijn komst lag zijn waarde slechts op zes miljoen euro.

Vleugelaanvaller Yankuba Minteh steeg van twee tot acht miljoen euro. Ayase Ueda is een opvallende stijger. Ueda, geen basisspeler bij Feyenoord, is nu acht miljoen waard, voorheen zes. Quilindschy Hartman zag zijn waarde van tien naar twintig miljoen verdubbelen. Lutsharel Geertruida is na Gimenez de duurste speler met een waarde van 35 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *