FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Soms denkt die Feyenoorder dat hij alles kan’

Het Nederlands elftal pakte onlangs uit met een 0-1 overwinning op Griekenland. Alleen maakten niet alle spelers van bondscoach Ronald Koeman een al te sterke indruk.

Zo werd Lutsharel Geertruida beoordeeld met een 5. “Soms denk ik dat hij zoveel zelfvertrouwen heeft, dat hij denkt dat hij alles kan”, schrijft Marcel Peeper over Geertruida in De Telegraaf. “Maar een Griekse nationale ploeg is ook geen PEC Zwolle of FC Utrecht, hè. Hij haalde zichzelf voor rust een beetje uit de wedstrijd ook met die onnodige gele kaart. De wissel in de rust was het gevolg.”

Over Quilindschy Hartman was Peeper meer te spreken. “Hartman speelde gewoon wéér een goede wedstrijd. Wat ik naast zijn agressie en lef sterk aan hem vindt, is dat hij ook zo’n goede trap etaleert. Hij brengt voorzetten en passes al veel op maat. Hij stond ook aan de basis van de strafschop die Oranje kreeg, door die prima bal op Van Dijk bij de tweede paal. Hij is ook aanvallend dus een winstpunt”, aldus Peeper.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *