FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hoe Santiago Giménez af te stoppen? Gewoon heel hard schoppen’

Aanstaande zaterdag speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen Vitesse. De Arnhemse verdediger Nicolas Isimat-Mirin heeft in ieder geval een aparte methode om Santiago Gimenez te gaan afstoppen. ‘Gewoon heel hard schoppen’, zegt de oud PSV-speler, gelukkig met een knipoog.

De statistieken van Giménez zijn bekend. De spits van Feyenoord wist in het huidige seizoen al twaalf keer te scoren in acht wedstrijden. Dat hij bezig is aan een sterk seizoen, is slechts een understatement.

Zodoende weet ook Isimat-Mirin dat hem in De Kuip een zware taak te wachten staat. Hoe moet Giménez worden afgestopt? “Gewoon heel hard schoppen”, zegt hij in gesprek met De Gelderlander. “Nee, ik maak een grapje. Haha. We moeten gewoon alles geven. We zullen de beelden goed bestuderen en een strijdplan bedenken. Giménez schiet makkelijk. Met links en rechts, hè. Hij is sterk in het strafschopgebied. Snel. Dat wordt zaterdag hard werken voor ons, haha.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *