FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot pakt uit met een flinke opsteker’

Justin Bijlow zal aanstaande zaterdag weer onder lat staan bij Feyenoord als ze spelen tegen Vitesse. Dit heeft trainer Arne Slot laten weten tijdens een persconferentie. Dit betekend dat Timon Wellenreuther weer plaats zal nemen op de reservebank.

De Nederlander begon als eerste doelman aan het seizoen, maar raakte in augustus op de training geblesseerd. Door een breuk in zijn pols duurde zijn herstel vervolgens wekenlang. Achter de schermen werkte Bijlow de voorbije periode hard om fit te raken en dat is volgens de oefenmeester meer dan gelukt.

“Hij is ook blij dat hij weer gaat starten, maar hij wist ook dat hij onze eerste keeper is”, stelt Slot aan Voetbal International. “Timon heeft het heel goed gedaan. Maar de vorige keer dat Justin Timon verving, deed Justin het ook weer heel goed. Dus er is alle reden voor om daar met vertrouwen naar te kijken. Hij is fit, oog fris en heeft er zin in. Ik hoop niet dat hij heel veel te doen krijgt.”

Hoewel het voor Slot meer dan logisch is dat Bijlow weer in het elftal komt te staan, snapt hij de situatie van Wellenreuther eveneens. “Ik kan me wel voorstellen dat het voor hem lastig is, omdat je steeds meer gewend raakt aan het feit dat je mag keepen. En daar beleef je plezier aan. Maar er is vaak genoeg duidelijkheid over geschept.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *