FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan miljoenenbedrag tegemoet zien’

Feyenoord kan de nodige miljoenen tegemoet zien voor het vertrek van assistent-trainer Marino Pusic. Hij staat op het punt om de nieuwe trainer te worden van Shakthar Donetsk. Hij volgt bij de club uit Oekraïne de onlangs ontslagen Nederlander Patrick van Leeuwen op.

Net als Feyenoord is Shakhtar Donetsk actief in de Champions League. De Rotterdamse club wilde hem aanvankelijk behouden, maar heeft besloten om hem deze mooie vervolgstap te gunnen. Volgens De Telegraaf ontvangt Feyenoord een miljoenebedrag voor Pusic. Hij was eerder actief als hoofdtrainer van FC Twente, met wie hij zowel degradeerde als promoveerde. Later werd de Bosnische Kroaat de assistent van Slot bij zowel AZ als Feyenoord.

Door de Russische invasie speelt Shakhtar Donetsk al geruime tijd niet meer in Donetsk. De competitiewedstrijden worden afgewerkt in Kiev, waar de Champions League-wedstrijden in Hamburg worden gespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *