FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke opsteker voor Feyenoord in de Champions League’

De supporters van Feyenoord kunnen opgelucht adem halen. Santiago Gimenez zal morgen zijn debuut gaan maken voor Feyenoord in de Champions League tegen Lazio Roma. De Mexicaanse scherpschutter viel afgelopen weekend geblesseerd uit in het duel tegen Vitesse, waardoor iedereen zijn adem even inhield.

Hij ontbrak in de eerste twee Champions League-duels wegens een schorsing. De wedstrijd tegen Lazio zou mogelijk te vroeg komen door een blessure, maar Mikos Gouka, clubwatcher voor het Algemeen Dagblad, vertelt in Voetbalpraat op ESPN dat de Mexicaan fit verklaard is. “Hij gaat sowieso spelen. Daar maakt niemand zich zorgen over.”

“Feyenoord heeft een goede tweede spits (Ayase Ueda, red.), dus het was op te lossen. Maar Gimenez is in De Kuip onaantastbaar”, vervolgt Gouka. Gimenez bewaart goede herinneringen aan ontmoetingen met Lazio. Vorig seizoen scoorde hij in de Europa League drie keer tegen de Italianen: twee keer in Rome en de winnende goal in Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *