FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt in onderhandeling met verrassende club’

Dirk Kuyt is voornemens om zijn trainersloopbaan nieuw leven in te blazen. En daarom is hij momenteel in gesprek met het Turkse Konyaspor over een dienstverband. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Hij begon in juli 2022 aan zijn eerste trainersklus in het betaald voetbal. Zijn avontuur bij ADO Den Haag duurde slechts vijf maanden. Sinds november vorig jaar zit Kuyt zonder club, maar daar kan snel verandering in komen. De oud-aanvaller is met Konyaspor in onderhandeling, klinkt het.

Konyaspor staat vijftiende in de Süper Lig, het hoogste niveau van Turkije. Als speler heeft Kuyt een verleden in dat land. Tussen 2012 en 2015 stond hij onder contract bij Fenerbahce. Voor die club speelde hij 130 wedstrijden en scoorde hij 37 keer. Bij Konyaspor kan Kuyt onder meer gaan samenwerken met Steven Nzonzi, die bij onder meer AS Roma en Sevilla heeft gespeeld.

Het is nog onduidelijk voor hoeveel jaar Kuyt gaat tekenen, als alles rond komt. Kuyt begon zijn trainersloopbaan in 2017 bij zijn jeugdclub Quick Boys. Medio 2018 werd hij jeugdtrainer bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *