FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dat wordt natuurlijk een recordtransfer voor Feyenoord’

Feyenoord blijft maar winnen. Gisteren werd Lazio Roma in eigen huis met 3-1 verslagen en er lijkt momenteel geen maat op de Rotterdammers te staan. De absolute man in vorm is de Mexicaanse scherpschutter Santiago Gimenez.

Martijn Krabbendam was na afloop lyrisch bij Voetbal International. “Dat wordt natuurlijk een recordtransfer voor Feyenoord als hij blijft scoren. Spitsen zijn het meest gewild en schaars. Dus de prijs gaat omhoog. In eigen land was er ook nog wel een beetje kritiek, alles leuk en aardig die goals tegen RKC of NEC, maar het is Eredivisie.

Het hoogste niveau heb je nu gezien en we gaan de komende wedstrijden kijken tegen Lazio uit, Atletico thuis, Celtic uit. Als ie het daar doet gaat het helemaal sky-high met die transfersom.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *