FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vraagt 100 miljoen euro voor deze speler’

Feyenoord zou hoog inzetten met de transfersom voor Santiago Gimenez. Volgens het medium 90min zouden de Rotterdammers namelijk honderd miljoen euro willen vangen voor haar sterspeler. De transferwaarde van de Mexicaan wordt momenteel geschat op veertig miljoen euro, maar het staat de regerend landskampioen van de Eredivisie natuurlijk vrij om zijn eigen vraagprijs te bepalen.

Wel kun je je natuurlijk afvragen waar het bovengenoemde medium dit ‘nieuws’ precies vandaan heeft en of het ook daadwerkelijk op waarheid berust. Er verschijnen immers om de haverklap geruchten rondom het persoontje van Giménez. Eerder vandaag voelde de spits zich nog genoodzaakt om te reageren op één van deze berichtjes.

De Feyenoorder meldde zich op Twitter en schreef over een eventuele link tussen hemzelf en Tottenham Hotspur en Real Madrid (afkomstig uit de koker van ‘Morris Pagniello’: “Gezien deze situatie wil ik graag verduidelijken dat ik helemaal geen vertegenwoordiger heb. De persoon die verantwoordelijk is voor mijn carrièreverloop is namelijk mijn vader. Dus neem de berichten alsjeblieft niet serieus.”

“Ik ben erg dankbaar voor de steun die ik elke dag weer krijg, vanuit allerlei hoeken”, aldus de topschutter. “We zijn altijd erg open en transparant, dus als er nieuws te melden hebben, zullen we dat ook doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *