FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot lag in gangpad van de bus’

In Frankrijk ging het gisteren helemaal fout tussen de fans van Olympique Marseille en Olympique Lyon. Fans van de Franse club bekogelden de bus van de aartsrivaal uit Lyon en daarbij raakte onder andere hoofdcoach Fabio Grosso gewond. Voor oud-Feyenoorders Bryan Linssen en Jens Toornstra was dit incident een déjà vu.

De twee oud-spelers van de Rotterdammers blikten in december 2022 terug op hun wedstrijd met Feyenoord tegen Marseille in de Conference League. De bus van Feyenoord maakte toen bijna exact hetzelfde mee rond het Stade Vélodrome.

“De bus stond toen stil en ze begonnen stenen naar de ramen te gooien”, vertellen Linssen en Toornstra over de fans van Marseille tegen het Algemeen Dagblad. “John de Wolf riep dat we moesten liggen, Arne Slot lag toen languit in het gangpad van de bus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *