FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Harde woorden over Slot: ‘Dacht dat hij ermee gestopt was, echt bloedirritant’

Analist Kenneth Perez heeft weinig mooie woorden over voor Feyenoord-trainer Arne Slot. In het duel van gisteren tegen FC Twente liet hij zich in de ogen van de Deen van zijn slechtste kant zien.

“Ik heb me weer mateloos aan hem geïrriteerd”, opent Perez in Dit Was Het Weekend, op ESPN. “Dat klagen, och man. Het is een beetje een repeterend verhaal.” Vorig seizoen beloofde Slot al eens dat hij minder zou gaan zeuren als het even niet draait bij zijn ploeg, maar in Enschede uitte hij constant zijn ongenoegen richting de arbitrage (onder leiding van Dennis Higler). “Ik dacht eerlijk gezegd dat hij er mee gestopt was, maar tegen Twente was het echt weer bloedirritant.”

Perez pleit voor een hardere aanpak van klagende spelers en trainers. “In het rugby is er wél respect voor de scheidsrechter. Trainers kunnen hun spelers er nu ook niet op aanspreken, want Slot was er alléén maar mee bezig…”

In Rotterdam en omstreken was men vooral ontsteld over het feit dat Robin Pröpper opponent Santiago Giménez – met geel op zak – naar de grond trok tijdens een counter van Feyenoord. Pröpper ontsnapte aan een tweede gele prent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *