FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat tot het gaatje om hem tot 2024 te houden’

Feyenoord wil er alles aan doen om Santiago Gimenez dit seizoen voor de club te behouden. Verschillende clubs zouden namelijk in de winter voor hem willen toeslaan.

Het Italiaanse Napoli zou hem bijvoorbeeld als plan B zien mocht Victor Osimhen een contractverlenging afwijzen, maar ook vanuit Engeland groeit de interesse in rap tempo. Volgens The Mirror gaat het inmiddels om zeker vier clubs.

Het Britse medium schrijft dat Arsenal, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United allemaal met grote aandacht meekijken. Ook zouden clubs als AC Milan, Juventus, SS Lazio, Real Madrid en Atlético Madrid de Mexicaanse goalgetter van Feyenoord in het vizier hebben.

Giménez ligt nog tot medio 2027 vast bij Feyenoord. De landskampioen lijkt zeker 45 miljoen euro te kunnen verdienen bij een transfer, maar staat voorlopig niet te springen om hem te verkopen halverwege het seizoen. In de voetbalwereld kan dat bij een astronomisch bod echter zomaar veranderen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *