FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Slot over Gimenez: ‘Heb wel met hem gesproken’

Santiago Gimenez wist al twee wedstrijden op rij niet te scoren voor Feyenoord. Geen drama uiteraard, maar toch reden voor de Italiaanse media om hier een aantal vragen over te stellen aan trainer Arne Slot.

“Nou, dat is eigenlijk een compliment aan Gimenez, dat er nu al zoveel aandacht wordt besteed aan het feit dat hij twee duels niet het net vindt”, zo vertelt Slot in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb wel gesproken met Santi, maar niet specifiek over de Panenka.” Gimenez probeerde zaterdag met een Panenka te scoren tegen RKC, maar schoot hopeloos over.

Slot gaat verder: “Ik praat met andere spelers ook als het even wat minder gaat. Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort? Ik verwacht dat hij hard werkt, en dan zullen de doelpunten ook weer komen”, zo besluit Arne Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *