FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spaanse top wil megadeal maken met Feyenoord’

Zowel FC Barcelona als Real Madrid houden de verrichtingen van Feyenoord-spits Santiago Gimenez nauwlettend in de gaten. Hier maakt de Engelse transferinsider Dean Jones melding van.

“Santiago Giménez creëert momenteel een heleboel ophef. Tal van Premier League-clubs houden zijn situatie in de gaten. Ik heb begrepen dat Tottenham Hotspur een stuk plausibeler is dan West Ham United of Fulham, omdat hij al gewend is aan de Champions League en denkt dat hij mee kan draaien in de top.”

Jones vervolgt: “Maar er zijn verschillende topclubs die Spurs kunnen verslaan, waaronder Real Madrid. Ik heb begrepen dat het meer dan waarschijnlijk is dat FC Barcelona ook een potentiële bestemming gaat worden. Als we over dit soort zaken gaan praten, dan is het vrij duidelijk waarom een club als Fulham zijn interesse mogelijk moet staken.”

Volgens de journalist staat er ‘veel geld’ tegenover een potentiële transfer. “Ik schat zo’n zestig miljoen pond (bijna zeventig miljoen euro, red.). Maar ik verwacht dat Feyenoord niet eens over een transfer wil onderhandelen totdat het seizoen ten einde is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *