FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord had hem nooit weg moeten laten gaan’

Voormalig topvoetballer en huidig analist Willem van Hanegem is van mening dat Bart Nieuwkoop niet mee kan met het niveau van Feyenoord. In de Champions League tegen Lazio Roma had de rechtsback tweemaal een moeilijke avond.

Afgelopen dinsdag moest Nieuwkoop het duel door een hoofdblessure al vroeg staken. “Zij zijn echt hele vervelende gasten”, stelt Van Hanegem in de Willem& Wessel-podcast over Lazio. “Zoals hij op Nieuwkoop af ging, was gewoon bewust. Als je ziet hoe zij het duel in gaan met de arm boven het hoofd om een klap te geven.”

Voor zijn blessure liep het al niet lekker bij Nieuwkoop, zag de Kromme. Feyenoord is volgens hem kwetsbaar als de rechtsback speelt. “Ik had Pedersen trouwens nooit weg laten gaan. Hij verzette altijd heel veel werk”, meent de voormalig voetballer. “Nu ben ik als de dood dat iemand Nieuwkoop inhaalt. Dat had Pedersen nooit overkomen. Hij gaat ook nooit mee naar voren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *