FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gefrustreerd Feyenoord: ‘Ajax en PSV krijgen zulke grote bedragen’

Voormalig voetballer Peter Houtman hoopt dat Santiago Gimenez nog een paar seizoenen blijft spelen voor Feyenoord. En mocht hij dan toch vertrekken, dan maar voor de absolute hoofdprijs.

Houtman speelde 152 wedstrijden voor Feyenoord en is inmiddels al 25 jaar stadionspeaker bij de club. De achtvoudig Oranje-international geniet van Gimenez. “Zo’n speler wil je hier een paar jaar houden. Hij is nog zo jong”, laat hij optekenen door De Telegraaf. Houtman is ook realistisch en beseft dat een zomers vertrek tot de mogelijkheden behoort. Gimenez mag in zijn ogen alleen weg voor een ‘hele hoge transfersom’. “Want dat irriteert me altijd, als ik zie dat Ajax en PSV voor hun spelers zulke grote bedragen krijgen.”

Net als Houtman geniet ook Roy Makaay van Gimenez. “Als je toch ziet welke ontwikkeling hij heeft gemaakt vanaf het moment dat hij binnenkwam tot nu, dan is dat heel bijzonder”, zegt Das Phantom. “Laten we eerlijk zijn, niemand kende hem! Fysiek verlangde Arne Slot meer van hem en daarom werd er in de eerste maanden nog veel afgewisseld met Danilo. Maar vanaf januari stond hij er en is hij als een bezetene gaan scoren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *