FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke winterse opsteker voor de Feyenoord-fans’

Een flinke opsteker voor de supporters van Feyenoord. Newcastle United kan namelijk niet zomaar Yankuba Minteh terughalen in de winterstop. De Rotterdammers huren hem momenteel voor een seizoen van de Premier League-club.

‘De aanname dat Newcastle United Yankuba Minteh vroegtijdig terug kan roepen van de verhuur aan Feyenoord is niet juist’, liet journalist Martijn Krabbendam weten op Twitter. ‘Navraag leert dat club en speler daarmee zelf ook moeten instemmen.’

Daarmee kan Feyenoord opgelucht adem halen. Eerder hintte trainer Eddie Howe op een mogelijke vroegtijdige terugkeer bij The Magpies. “De spelers die we hebben uitgeleend, houden we in de gaten om te zien of ze ons potentieel kunnen versterken. Als het ook goed is voor de carrière van de speler, dan zullen we zeker kijken naar wat we kunnen doen.”

Minteh speelde dit seizoen twaalf wedstrijden. Daarin scoorde hij drie doelpunten leverde hij twee assists af. In de wedstrijd tegen Vitesse viel de Gambiaan uit met een blessure en de wedstrijden tegen Lazio en AZ kwamen nog te vroeg. Het is nog maar te zien of hij wel fit is na de interlandbreak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *