FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax, Feyenoord en PSV moeten een hotel kopen’

Ajax-spits Chuba Akpom gaf onlangs te kennen dat hij moeilijke eerste maanden heeft gehad als speler van de Amsterdammers. Hij zat al in die tijd namelijk helemaal alleen in een hotel. Voormalig voetballer en huidig analist René van der Gijp zegt daarvoor de perfecte oplossing te hebben.

“Als ik bij zo’n club als PSV, Ajax of Feyenoord zou werken, zou dat het eerste zijn wat ik op zou lossen”, vertelt Van der Gijp over het geschetste probleem van Akpom in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Ik zou gewoon een hotel kopen.”

Volgens de voetbalanalist moet dat een hotel zijn waar spelers met hun gezinnen terecht kunnen. “Met kamers waar je even als gezin in kan wonen. Je breekt drie kamers door en je maakt één keuken, en als je beneden komt, kom je je teamgenoten tegen die in dezelfde positie zitten.”

Van der Gijp wijst vervolgens naar de enorme miljoenen die Ajax heeft uitgegeven op de transfermarkt. “Want je geeft 115 miljoen uit…” Afgelopen zomer haalde Ajax maar liefst twaalf nieuwe aanwinsten en volgens Van der Gijp kan je als club daar beter maar op inspelen. “Je moet iemand toch een veilige omgeving geven. Koop een hotel, ergens in Vinkeveen. Zit je heerlijk, niks mis mee!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *