FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Premier League-clubs op vinkentouw voor Feyenoorder’

Verschillende clubs uit de Engelse Premier League volgen de verrichting van Feyenoord-uitblinker Santiago Gimenez op de voet. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

De naam van Giménez valt al maandenlang in relatie tot verschillende clubs, waaronder Chelsea en Tottenham Hotspur. Romano noemt de Mexicaanse aanvaller ‘een uitstekende speler’, maar stelt hij via zijn YouTube-kanaal: “Op dit moment focust Chelsea zich op andere namen.”

Dat lijkt goed nieuws voor Feyenoord. Romano voegt echter meteen een kanttekening toe. “Santi Giménez is geen prioriteit voor Chelsea, maar ze weten dat hij voor ongeveer 45 miljoen euro beschikbaar kan zijn in januari. Op dit moment is er alleen niets concreet.”

Ongeacht het oordeel van Chelsea moet Feyenoord vrezen voor een vertrek van Giménez. Romano benadrukt dat Tottenham Hotspur hem al meermaals heeft bekeken en dat zijn naam nog steeds op het verlanglijstje prijkt. Na het vertrek van Harry Kane is men nog op zoek naar een nieuwe scorende spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *