FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bij dit Feyenoord kan ik zo ongelooflijk mezelf zijn’

Quilindschy Hartman heeft in het Algemeen Dagblad een leuk interview afgegeven over zijn ontdekkingstocht in het voetbal.

Over het spelen tegen wereldkampioen Di Maria in de oefenwedstrijd op het begin van dit seizoen zegt hij: “Ik was voor die wedstrijd wel benieuwd. Zou hij zo gedisciplineerd zijn om telkens achter mij aan te komen? Nou, het antwoord was duidelijk. Hij bleef zijn verdedigende taken uitvoeren. Daar dacht ik wel: oké, als zulke grote spelers het voortdurend kunnen opbrengen… Maar aan de andere kant dacht ik ook: ik speel tegen die gasten, ze moeten ook energie leveren om mij af te stoppen, blijkbaar kan ik ook wel wat”.

De jonge Feyenoorder spreekt verder met respect over de club, waarvan hij vroeger elk jaar een shirt kreeg van zijn oma. En over hoe hij het naar zijn zin heeft, maar ook uitkijkt om een volgende stap te maken in het topvoetbal. “Als Feyenoord in Premier League zou spelen, zou ik morgen voor tien jaar bijtekenen”, aldus Hartman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *