FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die speler is voor Feyenoord een lot uit de loterij’

Analist Hans Kraay Junior is lovend over Feyenoord-verdediger Gernot Trauner. Hij zag hem afgelopen zondag in de kraker tegen AZ weer eens indruk maken.

“Ik heb genoten van Trauner”, stelt hij bij ESPN. “We hebben het heel vaak over ritme. Als een speler er vier of vijf weken uit is, moet hij ritme op doen. Wedstrijdritme is anders dan trainen, wordt altijd gezegd. Gernot Trauner spot met alles wat met ritme te maken heeft. Deze man is zo ongelooflijk stabiel. Het maakt niet uit of hij er tien of twintig weken uit is geweest. Slot had gezegd dat hij absoluut geen negentig minuten kon spelen. Maar het werd spannend, het bleef lang 1-0 en hij laat hem gewoon staan.”

“Trauner is een dubbele denker. A: hij geeft hem aan de goede kleur en B: hij geeft hem zo, dat zijn medespeler vooruit kan. Hij verliest nooit een kopduel en staat altijd goed opgesteld. Voor één miljoen euro hebben ze hem opgehaald. dat betaalt Ajax voor de rechterschoen van Tahirovic. Ik hou van Gernot Trauner, een lot uit de loterij voor Feyenoord”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *