FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oud-Feyenoorder schrikt van Ajax: ‘Bij zo’n club is dat bizar’

Sven van Beek heeft zich in een gesprek met ‘FCUpdate’ uitgelaten over de huidige situatie bij Ajax. De voormalig mandekker van Feyenoord en nu van Heerenveen verbaast zich neer over de crisis in Amsterdam. Hij vindt het een bizarre situatie.

“Dat dat heeft kunnen gebeuren bij zo’n club is bizar. Ik snap dat er veel spelers zijn weggegaan, maar als je ziet wat ze ook weer hebben geïnvesteerd in nieuwe spelers. Met zo’n budget en dat het dan niet loopt, ja dat kan je wel iemand kwalijk nemen”, reageert Van Beek.

De oud-speler van Feyenoord heeft altijd anders tegen Ajax aangekeken. SC Heerenveen verloor vorig weekend met 4-1 bij Ajax. “Tuurlijk probeer je altijd bij Ajax een resultaat te halen, maar de voorgaande jaren wist je dat dat heel moeilijk ging worden. Dit jaar gingen wij er echt heen met de insteek om punten te pakken”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *