FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord liet absoluut toptalent Ajax lopen’

Jorrel Hato is één van de schamele lichtpuntjes dit seizoen bij Ajax. In het verleden had Feyenoord de kans op hem op te nemen in haar jeugdopleiding, maar de club toonde nooit interesse.

De ouders van de centrale verdediger gaan in gesprek met RTV Rijnmond uitgebreid in op het verleden van hun zoon. Tot de zomer van 2018 speelde Hato in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, waarbij hij telkens een van de sterkere van zijn lichting was. Het zorgde echter niet voor interesse van Feyenoord.

Het verbaasde zijn vader, die nog altijd een grote supporter van Feyenoord is, destijds behoorlijk. “Ze vonden hem niet goed genoeg. Jorrel speelde bij de amateurtak van Feyenoord, dus ze kenden hem wel. Maar we hebben nooit wat van ze gehoord”, zo vertelt hij in het uitgebreide interview.

Ondanks zijn clubvoorkeur is hij trots op wat zijn zoon in Amsterdam presteert. “Mijn vrienden grappen weleens: ‘Hoe kan je zoon je dit aandoen?’ Onze meeste vrienden supporten Feyenoord. Ik heb wel een weddenschap gesloten met Jorrel. Pas als hij zijn eerste doelpunt heeft gemaakt, trek ik een keer dat Ajax-shirt aan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *